Academie Sociaal Domein

Landelijk channel

Activiteit

Het Online Eerstelijns Congres met studentenkorting voor deelnemers van 1SD

Datum: 3 juni 2021 - 4 juni 2021
Tijd: 09:00 tot 17:00
Soort: Online

De Eerstelijns organiseert HET kennis- en netwerkevent voor de eerstelijnszorg en het sociaal domein. 

We hebben 2 online congresdagen op 3 en 4 juni 2021 georganiseerd! Als student in de eerstelijnszorg wil je op de hoogte blijven van de actualiteiten in jouw vakgebied. Daarom vinden wij het belangrijk dat óók jij aansluit bij het Online Eerstelijns Congres.

In de praktijk

Op de eerste dag staat het thema 'de eerste lijn op de eerste rang' centraal. Dagvoorzitter Anouchka van Miltenburg zal samen met Jet Bussemaker en Albert Jan Kruiter de eerste lijn op de eerste rang zetten. Op dag 2 maken we de verbinding tussen de eerste lijn en het sociaal domein. Met sprekers als Jane Murray Cramm, Sven de Langen en Dirk Jan van den Berg die onder leiding van dagvoorzitter Piet-Hein Peeters meer vertellen over hun ervaringen in de samenwerking tussen de eerstelijnszorg en het sociaal domein.

Tijdens het middagprogramma volg je interactieve workshops, waarbij we actief de verbinding maken tussen de eerste lijn en het sociaal domein. Workshops met onderwerpen als: ‘Integrale dementiezorg thuis’ en ‘een gezondere samenleving’ waarin het belang van preventie wordt besproken. Maar we spreken ook met elkaar over ‘AVG in de praktijk, de mogelijkheden en kansen’, want we weten inmiddels patiëntinformatie delen wél kan. En laten we niet vergeten om te stoppen met dingen die niet werken. Marije van den Berg leert je gericht die dingen af te leren waarvan je weet dat je ze moet afleren.

Livestream

We streamen rechtstreeks met de nieuwste technieken naar jouw computer. Dit zorgt ervoor dat je het online congres in de hoogste kwaliteit kunt volgen.

Accreditatie

Het congres is geaccrediteerd via ABAN voor cluster 1 en 3.

Korting

Speciaal voor jou bieden we 30% studentenkorting. Door deel te nemen blijf je op de hoogte van de actuele onderwerpen binnen de eerstelijnszorg en het sociaal domein. Daarnaast krijg je ook een jaar lang toegang tot de Academie Sociaal Domein of de Academie De Eerstelijns. Hier heb je de beschikking tot podcasts, whitepapers en nog veel meer informatie binnen jouw vakgebied.

Wil jij profiteren van deze korting, meld je dan nu aan via deze link