Academie Sociaal Domein

Landelijk channel

Tijdlijn

Bianca den Outer heeft op dit bericht gereageerd

Kijk en luister naar het verhaal van Jet Bussemaker, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving over gezondheidsverschillen via livestreaming!

Hoe kunnen we een eind maken aan de situatie waarin een kwart van de inwoners in Nederland tot de achterblijvers is gaan behoren?

Op 3 juni a.s. tijdens het eerstelijnscongres 2021 neemt Jet Bussemaker, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving ons mee in haar essay “de gezondheidsverschillen voorbij” waarin ze een uitdaging neerleg voor ons allemaal: op welke manieren kunnen we de gezondheidsverschillen in onze samenleving structureel aanpakken?

De maatschappelijke gevolgen van gezondheidsverschillen zijn een zaak van ons allemaal en heeft grote nadelige gevolgen voor de samenleving. De Corona-crisis legt dat nog eens heel pijnlijk bloot.

Omdat dit thema maatschappelijk heel relevant is, streamen wij het verhaal van Jet Bussemaker live, zonder voorwaarden en zonder drempels. Want wij vinden namelijk dat iedereen dit verhaal moet kunnen horen en zien! Klik op de onderstaande videolink op donderdag 3 juni 2021 vanaf 09.45 uur.
Kijk, luister en laat je inspireren! Want het oplossen van gezondheidsverschillen is een zaak van ons allemaal.

Wil je alvast meer lezen over het essay? Lees dan ons interview hier: https://www.de-eerstelijns.nl/wp-content/uploads/2020/10/DEL_6_OKT_2020_pag_4-7_gezondheidsverschillen-DEF.pdf