Academie Sociaal Domein

Landelijk channel

Vraag

25 augustus 2021
Profielfoto van Marco Den Outer
Key account manager | Cliëntervaringsonderzoeken | Data oplossingen | Trainingen
OPROEP

“Werk jij met ouders die met jeugdhulp te maken hebben, of ben je zelf als ouder betrokken bij jeugdhulp? En wil jij helpen om de jeugdhulp te verbeteren? Vul dan de enquête in of deel deze met jouw cliënten.”

Toelichting

Dit is een anoniem onderzoek. We vragen dus niet naar je naam. Ook kan niemand zien wie welke antwoorden heeft gegeven. De antwoorden bespreken we met anderen die jeugdhulp hebben gekregen of krijgen, een aantal professionals en met het onderzoeksteam. Zo werken we samen aan goede jeugdhulp. 

* Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Jeugdzorg Nederland, FNV, CNV, de Nederlandse ggz en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

Motivatie

In Nederland willen we zorgen voor goede hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers. In opdracht van een aantal partijen* willen we kijken hoe we die hulp kunnen verbeteren.
Daarom horen wij graag van jou over jouw ervaring met het krijgen van jeugdhulp. Het gaat daarbij dus echt om jouw verhaal, dus er is geen goed of fout. Vertel wat je kwijt wil. Als je werkzaam bent in Jeugdhulp kan je deze links ook delen met jongeren en hun ouders of verzorgers. De antwoorden mag je zelf invullen, maar hulp vragen mag ook, bijvoorbeeld aan je kind, een begeleider of een hulpverlener. Klik hier om mee te doen aan het onderzoek

We hebben een link voor onderzoek onder ouder en verzorgers en een link voor jeugdigen.

https://collector.sensemaker-suite.com/collector?projectID=fa7003fe-8539-4ecf-96c0-0b42a0afdd70&user=ouder (link voor ouders/verzorgers)

https://collector.sensemaker-suite.com/collector?projectID=f6b5cda8-65e4-4d43-984a-636073b5998a&user=jeugdige (link voor jeugdigen)

Deze vraag heeft nog geen reacties.